torstai 25. helmikuuta 2010

Jäikö Soinilla puberteetti-ikä väliin?

Uho ja “maailmassa on kahvat” – kunhan nostaa tuosta vaan! Tunne on tuttu. Olen itsessäni todennut samaa. Varmaan muutkin muistavat itsestään saman tunteen. Itse penskana räkytin ja uhosin, sitten varhaisnuoruudessa valtaa käyttämään ilman harkintaa. Nyt harkinta tulee ennen vallankäyttöä. Toivottavasti!

Nyt on vanha mies nimeltään Timo Soini jäänyt mielikuvissaan nuoruutensa vangiksi. Onko tullut liian paljon, ja menestyshuuma jäänyt päälle? Uho, suuret sanat ja kielelliset sutkaukset miellyttävät ja viihdyttävät vaalikansaa. Ainakin mediaa! Siis tätä lisää. Kansa kai tykkää, jos esittäjä sanomansa itse niin kokee. Pidetään yllä kuplatäytteistä menestyshuumaa, joilla peitellään sitä, että todellista sanomaa ei ole, ja nyt kannatus junnaa ja laskee. Missä on sanoma, ja poliittinen visio?

Mikä avuksi? Lisää sanallista pökköä pesään! Esitetään itse itseä SISÄMINISTERIKSI! Lisätään korttirinkiin panoksia. Nostetaan kehiin pakkoruotsi, “Thors-manooveri”, mamu-kritiikki kaikissa ilmenemismuodoissaan. Sitä paikallistetaan "ratikaalilla" kunnallispoliittisella erilaistamisella. Tuloksista ei väliä, kunhan erottaudutaan muista – niistä vanhoista korruptoituneista puolueista.

Persujen nykylinja on sääli! Heissä olisi voimavara yhteiskunnan epäkohtien korjaamisessa. Nyt se jää pelkän sanallisen herjan asteelle. Oikeitakin asioita olisi kohdentaa energiaa. Soini sanoo, että persujen “on uskallettava voittaa vaalit”. Persujen on kuitenkin ennenkaikkea uskallettava kasvaa ITSE.

Ei kommentteja: