maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kansanedustaja hörhöilee SoMessa

Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari on möläytellyt ennenkin. Tänä kesänä hän on kuitenkin ollut erityisen ahkerana.

Tuoreessa twiitissään hän ilmoittaa kaipaavansa "laatua niin mediaan kuin politiikkaankin". Siksi hän kuulemma "ravistelee, järkyttää ja shokeeraa omalla tavallaan".

Tuohon voi tietyiltä osin yhtyä, mutta samalla siihen voi lisätä, että kansanedustajan oma SoMe (sosiaalinen media) käyttäytyminen kaipaisi kyllä roiman annoksen laatua ja tapoja.

Omalla ravistelemisella, järkyttämisellä ja shokeeraamisellaan hän itseasiassa vie sekä politiikkaa että mediaa juuri siihen päinvastaiseen suuntaan, jota on muka kohottamassa. Kuinka pitkälle kansanedustaja tuossa työssään ennättääkään ennen syksyn tuloa? Edustaja on unohtanut tyystin kansanedustajan käyttäytymissäännöt. Oletan senkin olevan tietoista.



Omassa julkisessa Twitter- profiilissaan kansanedustajan vaimo näyttäisi kainostelevan julkisuutta, mutta samalla kuitenkin julkaisee tweettejään kaikkien luettavaksi. Ota tuostakin nyt sitten selvää, missä mielessä niitä on julkaistu? Rouva lataa twiittinsä miltei samalla intohimolla ja tasolla, kuin miehensäkin, jopa sen ylittäen. 

EI-julkisuuden henkilönä hänen ei kuitenkaan tarvitsisi käyttää samaa tyyliä kuin miehensä. Näin hän kuitenkin tekee??? Miksi? Kansalaiskeskustelun taso ei tällä tyylillä kyllä nouse.




Ei kommentteja: