sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ovatko ehdokkaat tulleet pöhköiksi?

Nyt ehdokkaat käyvät kuumina. Osalla suunta on selvä - jatketaan entiseen malliin. Osa hermostuu hakemaan uutta suuntaa kampanjalleen. Väitän, että tämä on  väärin. Ei nyt ole uuden suunnan etsimisen  aika, vaan on aika toteuttaa sitä jo päätettyä ja olemassa olevaa.

Jos kampanjan tässä vaiheessa alkaa empimään, ei sen suuntaa ole koskaan oikeasti mietittykkään. Ei ole oikeasti tiedetty - mitä halutaan tai mitä tavoitellaan ja miten? Oletko yksityisyrittäjä vailla viiteryhmääsi? Vai oletko osa viiterymäsi edustajista? Jälkimmäinen on oikea vastaus. Et voi menestyä viitryhmästäsi irrallaan. Jos oot kepulainen - halua, että kepu menestyy. Jos oot vassasri halua, että vassarit menestyy jne..

No osa ehdokkaista hermostuu kumminkin. Sille ei voi mitään. Tätä tapahtuu kaikissa viiteryhmissä. Yksityisyrittäjyys nostaa päätään. Se on väärin. Et tai en voi menestyä, jos ei vierustoverinikin menesty. Se on sitten kansan käsissä, kuka tulee valituksi? Mutta kohtalonyhteys on täysin selvä - et voi menestyä yksin ryhmässäsi. Se on mahdottomuus!

Yhteen hiileen puhaltaminen tuo yhteisen ja henkilökohtaisen menestymisen kannalta parhaan tuloksen.


Ei kommentteja: