tiistai 11. lokakuuta 2011

Asfalttiaukiosta Skeitti- ja harrastuspuistoksi


ALOITE:

Rovaniemen kaupunki käynnistää Matkajängäntien monitoimipuiston kehittämisprojektin skeitti- ja harrastuspuistoksi yhdessä Ounarin-nuorten kanssa.

PERUSTELUT:

Rovaniemen kaupungin ylläpitämä Matkajängäntien ja Ounasrinteentien risteyksessä oleva monitoimipuisto ei nykyisellä varustuksella täytä alueen asukkaiden tarpeita.

Kyseinen puisto on nykykunnossaan pelkästään asfaltoitu ankea aukea. Se on usein varsin myös siivottomassa kunnossa. Samoin sitä käytetään tarkoitukseen, joka on omiaan vähentämään ympäristön viihtyisyyttä.

Myös itse tehdyt rakennelmat ja viritykset lisäävät ympäristöön liittyviä vaaratilanteita.

Puiston välittömässä läheisyydessä toimii Ounasrinteen viipalepäiväkoti, leikkipuisto, kaksi päivähoidon yksikköä. Myös Ounasrinteen koulu on puiston tuntumassa. Eri käyttäjien tarpeet voidaan yhdistää kehittämistyössä niin, että Monitoimipuisto todella lisäisi alueen viihtyisyyttä.

Ounasrinteen nuoret ovat olleet ilman omia nuorisotiloja jo yli vuoden. Odotus jatkuu vielä kohtuuttoman kauan.


Jaakko Portti

Valtuuston kokouksessa 10.10.2011

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on odotettukkin , toivottavasti nyt menee vaan läpi :/ !

Anonyymi kirjoitti...

^yhdyn samaan! ja olisihan se tosihyvä juttu koska rovaniemellä on vain yksi skeittiparkki ja yleensä melkotäynnä eikä silloin ole tilaa skeitata. mutta jos avattaisiin toinenkin skeittiparkki niin varmasti molempia käytettäisiin ja olisi enemmän tilaa. eikä tulisi törmäyksiä! (:

Anonyymi kirjoitti...

vitun homot etttekä te saatana tajua että skeittaus on perseenreikä

Anonyymi kirjoitti...

sori tuosta. skeittaus on hieno laji

Jaakko Portti kirjoitti...

Minua ei kiinnosta se, millaisen porukan laji se (skeittaus) on. Minua kiinnostaa, että puisto olisi nykyistä paremmassa käytössä, ja sille luotaisiin asianmukaiset puitteet.

Anonyymi kirjoitti...

tuo vanha monitoimi hässäkkä on niin vaarallinen että uutta kyllä tarvitaan!